Amerikanske pandekager

Jeg elsker amerikanske pandekager, især når de sejler i smør og sirup. Ikke verdens sundeste start på dagen, men det smager bare så godt. Så er der dømt søndags hygge i det lille hjem mmm.
Sådan laver du de lækreste amerikanske pandekager:
Der bliver ca 8 store eller 20 små pandekager.
180 g mel
3 1/2 tsk. bagepulver
3/4 tsk. sat
1 spsk. sukker
3 dl kærnemælk
1 æg
3 spsk. smeltet smør

Bland mel, bagepulver, salt og sukker i en skål og bland kærnemælk, æg og smeltet smør i en anden. Det våde hældes i det tørre mens der piskes indtil massen er homogent. Lad dejen hvile i 15 min.

Steg pandekagerne ved smag til middelvarme. Når der kommer luftbobler i dejen skal de vendes. Pandekagerne skal hæve op under stegningen og det gør at det bliver dejlig luftige.

Server de lune pandekager stablet med smør og sirup.
Tip:
Du kan varierer dine pandekager med vaniljesukker, kanel, chokolade, kokos, bær eller hvad du ønsker. Hvis du ønsker store pandekager, kan du stege dem på en alm. pande og bruge ca. 1 dl dej til hver. Det er ægte amerikansk og giver store øjne hos de sultne personer rundt om bordet.

Denne opskrift har jeg fra et amerikansk mad magasin.

Velbekomme
Christina

Advertisements

Jeg elsker at hører dine tanker, så skriv endelig et par ord.

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s